Καλάθι αγορών Τρόποι αποστολής Τρόποι πληρωμής Γενικοί όροι συναλλαγών & ασφάλεια δεδομένων Site Map
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login | Εγγραφή νέου μέλους

SKINOVAGE PX


SKINOVAGE PX<br/>
 

BABOR SKINOVAGEPX - το σύστημα περιποίησης για όλες τις ανάγκες του δέρματός σας.

Η εμφάνιση της επιδερμίδας μας παίζει σημαντικό ρόλο για την ευεξία μας. Όλοι θέλουμε να έχουμε μία φρέσκια, ροδαλή, υγιή, άψογη εμφάνιση, μία νεανική και απαλή συνοχή, χωρίς ατέλειες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια μίας ορθής, αποτελεσματικής φροντίδας δέρματος, ειδικά σχεδιασμένη για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας. Με τις υψηλά αποτελεσματικές συστάσεις των προϊόντων, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την καθημερινή φροντίδα των παρακάτω τύπων και καταστάσεων επιδερμίδας. Εκτός από τα ειδικά δραστικά συστατικά, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, όλες οι κρέμες περιποίησης SKINOVAGEPX περιέχουν τα παρακάτω δραστικά συστατικά, που υπάρχουν αποκλειστικά στην SKINOVAGEPX:

Βλαστοκύτταρα Άλπεων

Τα βλαστοκύτταρα από το Αλπικό φυτό Ferrugineum, έχουν αναπτύξει ειδικούς μηχανισμούς για να διατηρούν την ικανότητά τους να επιβιώνουν υπό ακραίες συνθήκες. Στα προϊόντα περιποίησης SKINOVAGEPX, τα βλαστοκύτταρα αυτά, προστατεύουν το DNA των κυττάρων από τις καταστροφές λόγω της ακτινοβολίας UVA και από τις ελεύθερες ρίζες. Ως αποτέλεσμα, η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας λόγω ηλιακών και περιβαλλοντικών παραγόντων, εμποδίζεται.

Μοριακός καταλύτης OsmoTec

Ο μοριακός καταλύτης OsmoTec, βελτιώνει την επεξεργασία των δραστικών συστατικών στο δέρμα, δημιουργώντας μια οσμωτική ισορροπία εντός των κελιών του δέρματος, η οποία με τη σειρά της ευνοεί την περαιτέρω επεξεργασία των δραστικών συστατικών στα κελιά. Το δέρμα μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα τα δραστικά συστατικά που του παρέχονται, έχοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα που διαρκεί. 

Όλα τα προϊόντα SKINOVAGEPX έχουν σχεδιαστεί και παράγονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της BABOR. Δεν περιέχουν parabens και είναι εξαιρετικά συμβατά με το δέρμα.


VITA BALANCE


Πλήρες σύστημα περιποίησης για ξηρές επιδερμίδες

CALMING SENSITIVE


Πλήρες σύστημα περιποίησης για ευαίσθητες επιδερμίδες

PERFECT COMBINATION


Πλήρες σύστημα περιποίησης για μεικτό/λιπαρό δέρμα

ADVANCED BIOGEN


Πλήρες σύστημα περιποίησης για θαμπή επιδερμίδα

PURE


Πλήρες σύστημα περιποίησης για ακνεικές επιδερμίδες

SENSATIONAL EYES


Πλήρες σύστημα περιποίησης για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών

INTENSIFIER


Σύστημα περιποίησης για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις όλων των τύπων επιδερμίδας