Καλάθι αγορών Τρόποι αποστολής Τρόποι πληρωμής Γενικοί όροι συναλλαγών & ασφάλεια δεδομένων Site Map
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login | Εγγραφή νέου μέλους

BABOR REVERSIVE


ΝΕΟ Reversive Anti Aging Serum

Πλούσιο αντιγηραντικό serum για περισσότερη λάμψη
150,00 €
ΝΕΟ Reversive Overnight Mask

Πλούσια αντιγηραντική μάσκα περιποίησης για το βράδυ
69,00 €
Reversive Supreme Glow Cream

Αντιγηραντική κρέμα σε μορφή μους. 50ml
175,00 €
Reversive Anti Aging Cream

Απαλή 24ωρη αντιγηραντική κρέμα περιποίησης προσώπου. 50ml
148,00 €
Reversive Anti Aging Cream Rich

Πλούσια αντιγηραντική κρέμα προσώπου. 50ml
160,00 €
Reversive Anti Aging Eye Cream

Αντγηραντική κρέμα ματιών. 15ml
99,00 €
Reversive Anti Aging Dual Serum

Υπέρ-εντατικό αντγηραντικό serum 2 φάσεων για θεραπεία 4 εβδομάδων. 4x10 ml
235,00 €
BABOR REVERSIVE<br/>
 

 

Αύριο πιο όμορφη από χθες.

Οι αιτίες της γήρανσης του δέρματος, δεν οφείλονται μόνο στα γονίδιά μας, αλλά και στις σύγχρονες συνθήκες ζωής που απαιτούν πολλά από το δέρμα μας. Με την πάροδο του χρόνου, οι φυσικές άμυνες του δέρματος αποδυναμώνονται και η ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνεται. Το δέρμα χάνει την λάμψη του, είναι λιγότερο ελαστικό και οι ρυτίδες γίνονται ορατές.

Ως εκ τούτου, οι ερευνητές της BABOR ανέπτυξαν την αποτελεσματική αντιγηραντική σειρά REVERSIVE, με το πρωτοποριακό σύμπλεγμα RE-YOUTH COMPLEX.

 

Σε αυτήν την αποκλειστική σύσταση ακριβείας της BABOR, τα υψηλής απόδοσης δραστικά συστατικά TELOVITIN, AGICYL, LUMICOL και EPOCYL δρουν σε τέλεια συνεργεία. Το δέρμα επανακτά τη νεανική του λάμψη και φωτεινότητα.

Η κυτταρική δραστηριότητα και ζωτικότητα, υποστηρίζονται από την προστασία των τελομερών των κυττάρων και την ενεργοποίηση του γονιδίου της μακροζωίας SIRT-1. Επιπλέον, καταπολεμά τη διάσπαση των ινών κολλαγόνου και αποτρέπει τις οξειδωτικές βλάβες, παρέχοντας ορατά και αισθητά αποτελέσματα.

Η αποκλειστική αντιγηραντική σειρά περιποίησης δέρματος REVERSIVE, μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων. Το δέρμα επανακτά τη νεανική του λάμψη και φωτεινότητα, με όμορφη και ομοιόμορφη χροιά. Εμφανίζεται πιο σφριγηλό και λείο, με μεταξένια απαλή αίσθηση. Επιπλέον, η ερυθρότητα και ο αποχρωματισμός, γίνονται λιγότερο ορατά. Επιπλέον το μοναδικό άρωμα μαύρου τριαντάφυλλου σαγηνεύει τις αισθήσεις.